Welkom bij sleutelmaker Waddinxveen

De enige echte expert sleutelmaker in Waddinxveen

Sleutel verloren of een reserve sleutel laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij zullen u direct helpen.

Sleutelmaker Waddinxveen

Is uw sleutel gestolen? Staat u buitengesloten? Of wilt u nieuwe sleutels laten bijmaken. Dan bent u bij de sleutelmaker Waddinxveen op het juiste adres. Wij kunnen u helpen met alle klussen die met sleutels en sloten te maken hebben. Sleutels bijmaken op certificaat doen wij al vanaf €9.- excl. btw. Wij kunnen huissleutels, kantoorsleutels, schuursleutels en zelfs garagesleutels laten bijmaken. Meer geïnteresseerd in het bijmaken van sleutels zonder certificaat? Dat kan natuurlijk ook. Wij doen dit alleen voor bedrijven en vanaf 20 stuks.

Bent u een zakelijke klant dit veel sleutels wilt laten bijmaken of op enige regelmaat? Let dan op, er kunnen misschien kortingstarieven voor u gelden. Neem contact met ons op en vergeet niet om over deze kortingstarieven te vragen.

De voordelen van een sleutelmaker in Waddinxveen

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Waddinxveen

Sleutelmaker Gouda staat dag en nacht voor u klaar. Niet alleen voor het bijmaken van sleutels, maar ook voor veel meer andere klussen, zoals sloten vervangen. Hieronder ziet u een korte opsomming van de diensten die wij aanbieden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op middels het telefoonnummer: 0627461393.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Investeren in veiligheid: cilinders met veiligheidscertificaat

Wilt u starten met het beter beveiligen van uw woning of kantoor? Dan is het installeren van sluitcilinders met een veiligheidscertificaat een goede eerste stap. Een veiligheidscertificaat zorgt ervoor dat alleen bevoegde personen een kopie van uw sleutels mogen maken. Als u een kopie wilt laten maken dan zal u ook altijd uw legitimatie moeten laten zien. Zo kunnen mensen met kwade bedoelingen niet zomaar een sleutel in omloop brengen. Dit is een situatie waar niet vaak over gehoord wordt, maar zeker in het bedrijfsleven en het dagelijks leven veel voorkomt. Het installeren van een slot met veiligheidscertificaat houdt uw woning en kantoor veilig. Al geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met ons op.

Slotenmakers Waddinxveen
Slotenmaker Waddinxveen

Nieuwe sleutel nodig in Waddinxveen?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging deurbeslag Waddinxveen

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder Waddinxveen

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Waddinxveen

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Waddinxveen

Kijk uit voor oplichters!

De laatste jaren zijn er steeds meer malafide slotenmakers actief. Steeds meer mensen krijgen er mee te maken wat ontzettend vervelend is. U wilt natuurlijk niet bij één van deze mensen gaan horen. Daarom hebben wij een paar tips voor u om een malafide slotenmaker te herkennen. Als eerst rekenen ze vaak zeer lage kosten, meestal gaat het alleen om de voorrijkosten en krijgt u achteraf nog steeds een hoge rekening. Onbetrouwbare slotenmakers hebben vaak geen adres, KvK en Btw-nummer op de website staan. Controleer de reviews goed van de slotenmaker en neem contact met ze op en vraag duidelijk om de prijzen.

Bij slotenmaker Waddinxveen hoeft u zich hier nooit druk over te maken. Wij hebben onze eigen slotenmakers in dienst die dag en nacht voor u klaar staan. Wij werken met officiële facturen en zullen nooit aan de slag gaan zonder met u overlegd te hebben. U zal dus nooit last hebben van ongewenste verrassingen achteraf.